Östermalms Trafikskola

Integritetspolicy

Vi skyddar dina uppgifter

Östermalms Trafikskola lägger stor vikt vid att skydda och respektera din integritet och uppgifter. Därför vill vi informera dig om hur vi använder och skyddar din personliga information samt göra dig medveten om vilka rättigheter du som kund har avseende din personliga information.

Vad innehåller din personliga information?

Din personliga information avser den information som kan användas för att identifiera dig som individ. Behandlingen av personuppgifter regleras av (enligt) General Data Protection Regulation, GDPR.

Hur nyttjar vi din information

Vi på Östermalms Trafikskola jobbar ständigt med att följa lagen om GDPR genom att; hålla dina personuppgifter uppdaterade, inte behålla mer personuppgifter om dig än nödvändigt, skydda dina personuppgifter mot förlust, obehörig åtkomst samt missbruk. Idag samlar vi in information så som: organisationsnummer/personnummer, adress, namn, telefonnummer och e-postadress.

Varför samlar vi in dina uppgifter?

För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi samla in dina personuppgifter så att vi kan skriva avtal, skicka fakturor, ge support och leverera de tjänster vi skapar. Den information vi använder samt lagrar är endast den som är nödvändig för detta ändamål.

Vilka rättsliga grunder har vi för dina personuppgifter

Vi på Östermalms Trafiskola ( ostermalmstrafikskola.se) får behandla dina personuppgifter för att uppfylla ditt kontrakt, genom att du gett oss tillstånd att göra det och/eller för att följa lokala samt EU-lagar.

Dela dina personuppgifter

Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt och delas endast med tredje part om du gett oss tillåtelse att göra det, alternativt av juridiska skäl. Dessa tredje parter som vi delar dina uppgifter med är skyldiga och bundna till samma lagar och förordningar som Östermalms Trafikskola. Detta för att hålla dina uppgifter säkra samt för att endast använda dessa uppgifter för att uppfylla den tjänst de tillhandahåller genom oss. När de inte längre behöver dina uppgifter för att uppfylla tjänsten kommer de att skicka data i enlighet med jarlatrafikskola.se säkerhetsförfaranden.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part.

Har du fler frågor ?

Kontakta oss via: info@ostermalmstrafikskola.se eller ring oss på: 08-23 25 20