info@ostermalmstrafikskola.se | 08-23 25 20 Elevcentralen

Riskutbildning

Riskutbildning del 1B / Riskettan

Risk1 eller riskettan är en av två delar i den obligatoriska riskutbildningen för alla som ska ta ett körkort. Det är en teoretisk kurs som genomförs vid ett tillfälle och innefattar ämnen som riskbeteenden, trötthet, alkohol och andra droger. Kursen kräver ett aktivt deltagande hos eleverna där stor vikt läggs vid värderingsövningar och gruppdiskussioner. Risk1 kan du genomföra oavsett nivå i din körkortsutbildning. Östermalms Trafikskola har tillstånd att bedriva risk1-kursen.

Kontakta oss för bokning av Riskutbildning 1B / Riskettan

Riskutbildning del 2B / Risktvåan

Risk2 eller halkbanan som den även kallas är den andra delen i riskutbildningen. Detta praktiska moment genomförs på Gillinge halkbana. Risk2:an genomförs i slutet av din körutbildning. Är du elev hos oss så prata med din lärare om när det är dags för genomförandet.

Kontakta oss för bokning av Riskutbildning 2B / Risktvåan

Kontakta oss

Tel: 08-23 25 20
Adress : Hedinsgatan 5, 115 33 Stockholm
Epost: info@ostermalmstrafikskola.se
Cookie Policy

Körtider:
Måndag-Fredag

07.00-14.00

 

Vi är sociala!

Vi på Östermalms Trafikskola är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i trafiken.

Medlemmar i STR

Vi på Östermalms Trafikskola vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför är vi medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund.