Östermalms Trafikskola

Riskettan utbildning

Ditt första steg mot körkortet!

Introduktion:

Vi är glada att du har hittat till vår dedikerade Riskettan-sida, där vi fokuserar på att erbjuda en grundlig och engagerande Riskettan-utbildning. Riskettan är ett viktigt steg för dig som vill förbättra dina trafikkunskaper och bli en ännu säkrare förare på vägarna.

Varför Riskettan hos Oss?

  • Erfarna Instruktörer: Våra instruktörer är välutbildade och har omfattande erfarenhet av att leverera Riskettan-utbildningar. Du kommer att få lära dig från de bästa inom branschen.

  • Interaktivt och Engagerande: Vi tror på att lärande ska vara roligt och engagerande. Vår Riskettan-utbildning är utformad för att vara interaktiv och gripande, vilket gör inlärningen mer effektiv och minnesvärd.

  • Praktiska Scenario: Vi tar dig genom realistiska trafikscenarier och situationer för att förbereda dig på de utmaningar du kan möta på vägen. Det är vår övertygelse att praktisk träning är nyckeln till säkrare körning.

  • Fokus på Säkerhet: Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet. Genom Riskettan-utbildningen kommer du att öka din medvetenhet om trafikrisker och lära dig hur du aktivt kan bidra till en säkrare trafikmiljö.

"Tack vare denna östermalms trafikskolsa är jag inte bara en förare, jag är en säker förare."

Jag är otroligt nöjd med Kevin och Östermalms Trafikskola. Kevin va behjälplig från dag 1 och va extremt pedagogisk och härlig körskollärare. Jag kan varmt rekommendera att ta ditt körkort här!

Filip Nordström

Jag är väldigt nöjd med trafikskolan. Jag köpte ett paket till dottern. Allt mycket proffsigt gjort på elevernas villkor. Väldigt bra skolportal, väldigt bra personal. Rekommenderas starkt.

Carl Borgudd

Efter att ha varit i kontakt med och inne hos olika bilskolor anser jag Östermalms Trafikskola vara överlägsen de andra. Uppstyrd web, trevlig personal och med kollektivavtal.

Maxwell det Dalén

Hur fungerar det?

Efter ni lämnat in era uppgifter kommer vi att se över ditt körbehov för grundande utav en körlektionsplan. Våra topputbildade instruktör kommer att göra varje lektion till de bäst investerade timmarna i din körkorts resa.

1.

Registrera dig

Du registrerar dig på denna sidan alternativt genom att ringa till oss på 08-23 25 20.

2.

Selektering

Varje kandidat selekteras för bästa resultat för er körkortsresa. 

Psst… visste ni att 3/4 elever tar körkort på första försöket hos oss.

3.

Utbildning

Den viktigaste delen är att genomföra hela utbildningen för att klara körkortet.

Utbildare

Möt våra stjärninstruktörer – passionerade, erfarna och redo att vägleda er till körkortsframgång! Med enastående undervisningsmetoder och ett engagemang för er utveckling kommer de att göra varje körlektion till en inspirerande och lärorik upplevelse. Er resa mot framgång bakom ratten blir inte bara lätt, den blir också otroligt rolig!

kyle-loftus-592091-unsplash-1.jpg

X

Head of Admission Committee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rhoncus feugiat laoreet. Maecenas tempor velit risus.

ad4.jpg

Kevin

Front office Executive

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rhoncus feugiat laoreet. Maecenas tempor velit risus.

Ansök om plats på riskettan

Riskettan

Säkerhet först på vägarna! Anmäl dig nu till vår Riskettan-kurs och öka ditt trafiksäkerhetskunnande. Lär dig hantera risker, undvik olyckor och bli en tryggare förare.