info@ostermalmstrafikskola.se | 08-23 25 20 Elevcentralen

Körträning

15% av alla Stockholmare som har körkort har valt att inte utnyttja möjligheten till att köra bil i Stockholm. Vi hjälper dig att komma igång igen efter ett långt/kort uppehåll kring körningen. Första körlektionen kör läraren ut bilen till en lugn och bilfri parkeringsplats ute på Djurgården. Du kommer att till en början lära känna bilen i din egen takt. Därefter när du känner dig redo (Detta kan ta allt ifrån 5 min-120 min) kommer du att få köra i lugna områden ute på Djurgården med hjälp och stöd av din trafiklärare. Vid körträning har din trafiklärare 100% ansvar över din körning trots att du redan har körkort. Våra bilar är utrustade med dubbelkommando (pedaler på passagerarsidan) samt övningskör-skylt vid körträning. Du bestämmer själv hur många körlektioner du önskar genomföra samt vad du vill öva på i din körning. Du är välkommen att börja med att boka in en “prova-på”-lektion, 895kr -80 min körning. Efter denna lektion lägger vi tillsammans upp en körplan. Därefter gäller ordinarie pris (Se priser & boka)

Kontakta oss för vidare information

Kontakta oss

Tel: 08-23 25 20
Adress : Hedinsgatan 5, 115 33 Stockholm
Epost: info@ostermalmstrafikskola.se
Cookie Policy

Körtider:
Mån-Tor: 08:40-17:00
Fre: 08:40-15:00
Lör-Sön: Stängt

Vi är sociala!

Vi på Östermalms Trafikskola är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i trafiken.

Medlemmar i STR

Vi på Östermalms Trafikskola vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför är vi medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund.