info@ostermalmstrafikskola.se | 08-23 25 20 Elevcentralen

Intensivkurs Stockholm

Intensivkurs Stockholm - Ta ditt körkort mitt i City

Intensivkurs Stockholm – Är du intresserad av en intensivkurs hos oss? Ring eller maila oss för att boka in en testlektion. På testlektionen så kommer vi att göra en nivåbedömning över din körning, därefter så planerar vi in din intensivkurs.

Intensivkurs Stockholm – Hur går det till?

Intensivkursen anpassas efter ditt arbete/skola. Har du redan genomfört Risk1:an,Risk2:an (Halkbanan) eller har du redan körkortsböckerna dras detta av från paketpriset. Behöver du inte alla dina körlektioner i ditt intensivpaket genomförs en återbetalning av resterande körlektioner (admin avgift dras av på 10%) när du har tagit körkortet.

Våra intensivkurser passar även dig som behöver arbeta på halvfart eller studera under kursen, du behöver inte befinna dig på trafikskolan hela dagar.

Vi erbjuder både automat & manuell bil till våra intensivkurser. Intensivkurs 1 passar dig som har erfarenhet sedan tidigare och Intensivkurs 2 passar dig som är i början av din körkortsutbildning men även för dig som är helt nybörjare.

Trafikskolor har förtur vid bokning av teori & uppkörning hos Trafikverket. Just nu finns lediga provtider om ca 2 veckor (Gäller både teoriprov och uppkörning)

Kontakta oss för att boka din intensivkurs

Kontakta oss

Adress : Hedinsgatan 5, 115 33 Stockholm

Tel: 08-23 25 20
Epost: info@ostermalmstrafikskola.se
Cookie Policy

Körtider:
Måndag – Fredag 07.00-16.00

 

Vi är sociala!

Vi på Östermalms Trafikskola är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i trafiken.

Medlemmar i STR

Vi på Östermalms Trafikskola vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför är vi medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund.