info@ostermalmstrafikskola.se | 08-23 25 20 Elevcentralen

Intensivkurs Stockholm

Intensivkurs Stockholm - Ta ditt körkort mitt i City

Intensivkurs Stockholm – Är du intresserad av en intensivkurs hos oss? Ring eller maila oss för att boka in en “prova på lektion”. På “prova på” lektionen så kommer vi att göra en nivåbedömning över din körning, därefter så planerar vi in din intensivkurs.

När du bokar din intensivkurs hos oss så bokar vi in hela din utbildning direkt. Vi bokar in teoriprov och uppkörning hos Trafikverket.

Intensivkurs Stockholm – Hur går det till?

Du kommer att få välja hur du fördelar körlektionerna under en 5-30 dagars period. Har du redan genomfört Risk2:an (Halkbanan) dras detta av från paketpriset.

Enligt våra undersökningar från tidigare körkortselever  vill eleverna helst köra med en och samma trafiklärare, detta ser vi givetvis som en självklarhet. Våra intensivkurser passar även dig som behöver arbeta på halvfart eller studera under kursen, du behöver inte befinna dig på trafikskolan hela dagar. Vanligtvis har du körlektioner antingen på morgon/förmiddag eller lunchtid. Dina körlektioner bokas in tillsammans med din trafiklärare efter genomförd “prova på” lektion. Här har du även möjlighet att fördela dina körlektioner så som du önskar. Välj om du vill köra varje dag eller varannan dag.

För att bli antagen behöver du göra ett körtest för en nivåbedömning. Skulle du inte vara på rätt ”nivå” så kan du behöva att komplettera med körlektioner. Kravet är att du har grundläggande kunskaper i bilhantering samt att du kan hantera bilen i enklare trafikmiljöer.

Kontakta oss för att boka din intensivkurs

Kontakta oss

Tel: 08-23 25 20
Adress : Hedinsgatan 5, 115 33 Stockholm
Epost: info@ostermalmstrafikskola.se
Cookie Policy

Körtider:
Måndag-Fredag

07.00-14.00

 

Vi är sociala!

Vi på Östermalms Trafikskola är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i trafiken.

Medlemmar i STR

Vi på Östermalms Trafikskola vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför är vi medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund.