info@ostermalmstrafikskola.se | 08-23 25 20 Elevcentralen

Intensivkurs Stockholm

Intensivkurs Stockholm - Ta ditt körkort mitt i City

Intensivkurs Stockholm – Är du intresserad av en intensivkurs hos oss? Ring eller maila oss för att boka in en “prova på lektion”. På “prova på” lektionen så kommer vi att göra en nivåbedömning över din körning, därefter så planerar vi in din intensivkurs.

När du bokar din intensivkurs hos oss så bokar vi in hela din utbildning direkt. Vi bokar in teoriprov och uppkörning hos Trafikverket.

Intensivkurs Stockholm – Hur går det till?

Du kommer att få välja hur du fördelar körlektionerna under en 5-30 dagars period. Har du redan genomfört Risk2:an (Halkbanan) dras detta av från paketpriset.

Enligt våra undersökningar från tidigare körkortselever  vill eleverna helst köra med en och samma trafiklärare, detta ser vi givetvis som en självklarhet. På Östermalms Trafikskola genomförs även körlektionerna på intensivkurserna med 1 elev och 1 trafiklärare åt gången. Våra intensivkurser passar även dig som behöver arbeta på halvfart eller studera under kursen, du behöver inte befinna dig på trafikskolan hela dagar. Vanligtvis har du körlektioner antingen på morgon/förmiddag eller efter lunch/eftermiddag. Dina körlektioner bokas in tillsammans med din trafiklärare efter genomförd “prova på” lektion. Här har du även en unik chans att fördela dina körlektioner så som du önskar. Välj om du vill köra varje dag eller varannan dag.

För att bli antagen behöver du göra ett körtest för en nivåbedömning. Skulle du inte vara på rätt ”nivå” så kan du behöva komplettera med körlektioner. Våra krav är att du klarar av att hantera bilen i enklare trafikmiljöer samt att du kan utföra vissa typer av backning och parkering helt självständigt utan hjälp från din trafiklärare. Dessutom ska du ha grundkunskaper vid regler i korsningar.

Kontakta oss för att boka din intensivkurs

Kontakta oss

Tel: 08-23 25 20
Adress : Hedinsgatan 5, 115 33 Stockholm
Epost: info@ostermalmstrafikskola.se
Cookie Policy

Körtider:
Mån-Tor: 08:40-17:10
Fre: 08:40-15:30

Vi är sociala!

Vi på Östermalms Trafikskola är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i trafiken.

Medlemmar i STR

Vi på Östermalms Trafikskola vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför är vi medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund.