info@ostermalmstrafikskola.se | 08-23 25 20 Elevcentralen

Körträning

15% av alla Stockholmare som har körkort har valt att inte utnyttja möjligheten till att köra bil i Stockholm. Ringrostig, Ingen erfarenhet kring stadstrafik, Fick-parkering, Känner sig osäker, Stress, Olämpliga kommentarer vid körning. Listan kan göras lång till vad man vill förstärka och vilka erfarenheter man har sedan tidigare. Det här vill vi ändra på och erbjuder nu körträning. Körträning riktar sig till dig som har haft körkort ett tag och önskar att komma igång igen med körningen efter ett långt uppehåll. Vid körträning har din trafiklärare 100% ansvar över din körning. Våra bilar är utrustade med dubbelkommando samt övningskör-skylt vid körträning. Du bestämmer själv hur många körlektioner du önskar samt vad du vill förstärka i din körning. Du är välkommen att börja med att boka in en “prova-på”-lektion, 895kr -80 min körning. Efter denna lektion lägger vi tillsammans upp en körplan. Därefter gäller ordinarie pris (Se priser & boka)

Kontakta oss för vidare information

Kontakta oss

Tel: 08-23 25 20
Adress : Hedinsgatan 5, 115 33 Stockholm
Epost: info@ostermalmstrafikskola.se
Cookie Policy

Körtider:
Mån-Tor: 08:40-17:00
Fre: 08:40-15:00
Lör-Sön: Stängt

Vi är sociala!

Vi på Östermalms Trafikskola är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i trafiken.

Medlemmar i STR

Vi på Östermalms Trafikskola vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför är vi medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund.